ကင်းမွန်သုပ်



 ကင်းမွန်း ၁၅ ကျပ်သား(ငရုပ်သီးနီသေး ၆တောင့်

ကြက်သွန်ဖြူ ၂တပ်

နံနံမြစ် ၂ပင်

ရှောက်ရည် ၂ဇွန်း ထမင်းစားဇွန်း

ကင်းမွန်ငံပြာရည် ၂ဇွန်းထမင်းစားဇွန်း

သကြား ၁ဇွန်း လဖက်စားဇွန်း

အချိုမှုန့် ၁ဇွန်း လဖက်စားဇွန်း)အားလုံးကိုရောထောင်းပြီးမွှေထားပါ

ကင်းမွန်းကို ရေနွေးဖျေားထားပြီး

အသုပ်စာက ခရမ်းချဥ်သီး ကြိုက်နှစ်သက်ရာ လှီးထားပြီး စောနက ထောင်းထားတဲ့ ပစည်းတွေနဲ့

ကင်းမွန်ထည့် အသုပ်စာတွေထည့် နံနံပင်အနည်းငယ်ထည့် အချဥ်လိုပါက သံပုရာသီးတစ်ခြမ်း ညှစ်ထည့်သုပ်ပြီးရင် အဆင်ပြေပါပြီ

မူရင်းပိုင်ရှင်ကိုcreditပေးပါတယ်


MyanmarCookingApplication

Comments